[ X ]
[ X ]
[ X ]
Situație dificilă în cazul achitării compensațiilor la agentul termic în Chișinău! Socialiștii: Executivul boicotează
14 Ianuarie

Fracțiunea socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) invită, la o ședință, miercuri, ora 11.00, toți reprezentanții preturilor, Infocom, Infobon, dar și ai direcției generală locativ-comunală, informează CURENTUL.

În cadrul unor declarații de presă, consiliera municipală, Eugenia Ceban, a declarat că, la inițiativa PSRM, pentru anii 2018-2019 a fost planificată achitarea compensațiilor la agentul termic.

„La moment, este o situație foarte critică. Dacă anul trecut au beneficiat 43 mii de familii de această compensație, astăzi suntem deja în luna ianuarie și avem la agentul termic în jur de 7 500 de familii care au reînnoit documentele. La acest capitol, aduc mulțumiri conducerii de la Termoelectrica, care și-au permis și au achitat și pentru aceste familii în avans. Au recalculat facturile pentru luna decembrie. Este o situație critică, un boicot total din partea preturilor de sector și comisiilor municipale de gestionare a fondului locativ. Pentru miercuri, noi invităm toți reprezentanții preturilor, Infocom, Infobon, direcția generală locativ comunală, într-o ședință, la ora 11.00, pentru a clarifica situația. Pe cetățenii mun. Chișinău îi îndemnăm să depună cereri de reînnoire a acestei compensații, fiindcă, practic, iese că serviciul acesta, pentru care banii sunt alocați, totul a fost planificat, este practic intenționat, de către reprezentanții executivului, boicotat”, a precizat socialista.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților