[ X ]
[ X ]
[ X ]
Situația în punctele de trecere a frontierei: Mai multe puncte de trecere la frontiera cu Ucraina nu activează
6 Februarie

Update( 12:00/06.02.2020)

Toate punctele de trecere a frontierei funcționează în regim normal. Și-au reluat activitatea PTF Giurgiulești-Reni, PTF Etulia, PTF Cișmichioi, PTF Ceadîr-Lunga 2, PTF Mirnoe.

În continuare polițiștii de frontieră monitorizează procesul de derulare al activităților de frontieră și la orice schimbare de situație vom reveni suplimentar.

UPDATE (10:00/06.02.2020)
A fost reluată activitatea punctului de trecere a frontierei Vulcănești.

Update (09:05/06.02.2020)
Punctul de trecere a frontierei Larga și-a reluat activitatea.

Update (08:00/06.02.2020)
Punctul de trecere a frontierei Soroca-Țekinovka și-a reluat activitatea.

Update (07:40/06.02.2020)
A fost reluată activitatea punctului de trecere Ceadîr-Lunga 1, iar situația în celelalte puncte de trecere rămâne neschimbată.

Totodată, din cauza deconectării energiei electrice pe partea ucraineană și-a mai sistat activitatea un punct de trecere a frontierei Soroca-Țekinovka.

Către ora 06:00 nu activează mai multe puncte de trecere situate la frontiera moldo-ucraineană, transmite CURENTUL.

Motivul sistării activității acestora este lipsa energiei electrice pe teritoriul Ucrainei. Astfel că recomandăm să evitați traversarea frontierei prin: PTF Giurgiulești-Reni, PTF Etulia, PTF Cișmichioi, PTF Vulcănești, PTF Mirnoe, PTF Ceadîr-Lunga 1, PTF Ceadîr-Lunga 2, PTF Larga.

La fel, în punctul de trecere Giurgiulești-Galați partea română menține restricția de autorizare a camioanelor pe teritoriul României.

Poliția de Frontieră roagă călătorii să manifeste înțelegere și răbdare la situația creată, optând pentru punctele de trecere din proxima celor nefuncționale, iar dacă nu este o urgență să amâne călătoriile până la îmbunătățirea condițiilor climaterice.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților