[ X ]
[ X ]
[ X ]
Și-a anunțat intenția de a candida la șefia capitalei: „Încrederea locuitorilor mun. Chișinău poate fi câștigată de un primar apolitic”
19 August

Președintele Centrului Social-Politic European (CSPE), Gheorghe Costandachi, face o solicitare către partidele politice extraparlamentare, societatea civilă, oamenii de afaceri, locuitorii mun. Chișinău, pentru a-i acorda încrederea și de a-i susține candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei la alegerile din 20 octombrie curent, transmite CURENTUL.

Apelul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, în cadrul căreia, Gheorghe Costandachi a menționat că încrederea locuitorilor mun. Chișinău poate fi câștigată de un primar apolitic, care poate aduce schimbări reale.

„În fruntea primăriei trebuie să fie un gospodar adevărat cu o echipă de persoane profesioniste. Primarul nu trebuie să fie vulnerabil pe nici o dimensiune. Astfel, am decis să vin cu inițiativa de a participa la electorala municipală locală în calitate de candidat apolitic, comun, din partea societății civile, academice, de educație, partide politice extraparlamentare și tuturor celor care își doresc un oraș civilizat. Mă adresez către partidele politice extraparlamentare, experți, societatea civilă, oameni de afaceri, locuitori ai mun. Chișinău cu solicitarea de a-mi acorda încredere și de a-mi susține candidatura pentru funcția de Primar General al Chișinăului. Să formăm un front unic, să rezistăm provocărilor! Am și o echipă de profesioniști, care au deja strategii elaborate pentru dezvoltarea tuturor mediilor”, a spus Gheorghe Costandachi.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților