[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sezonul de iarnă la Orheiland s-a încheiat până la vară. Organizatorii promit mai multe surprize în sezonul estival
30 Ianuarie

Duminică, la OrheiLand a avut loc închiderea oficială a sezonul de iarnă. La finalul acestei perioade magice, am făcut bilanțul și ne-am amintit de impresiile de neuitat, generate de priveliștea celui mai spectaculos parc de distracții din țară – de la atracțiile care au potolit setea de senzații tari, până la momentele speciale de căldură trăite în reședința lui Moș Crăciun. De toate acestea oamenii s-au bucurat absolut gratuit, datorită lui Ilan Șor. Pornind de la principiul că orice copil are dreptul la o copilărie fericită, filantropul a promis să ofere momente memorabile tuturor micuților, indiferent de venitul familiei lor.

În perioada sărbătorilor de iarnă, OrheiLand a devenit locul preferat al familiilor și tinerilor însetați de aventuri și distracție. Ne-o confirmă și cifrele, care nu lasă loc de îndoială – peste 110 de mii de copii și adulți din toată țara au reușit să viziteze parcul de distracții de la deschiderea sezonului pe 23 decembrie și până la încheierea lui pe 28 ianuarie.

Călătoria prin acest colț de poveste a fost plin de momente de neuitat. Organizatorii au reușit să satisfacă așteptările tuturor vizitatorilor, pregătind un program pentru toate gusturile și vârstele.

În lumea magică a parcului de distracții, vizitatorii au fost întâmpinați de talismanul OrheiLandului – simpaticul personaj Mr.Orhy, care le-a oferit bună dispoziție tuturor oaspeților.

În parcul de distracții au avut loc concerte excepționale de Crăciun și Revelion. Pe scena OrheiLand au evoluat Ionel Istrati, DoReDoS, formația Lume, Antonia, Mario Fresh și alți artiști renumiți. Ei au creat cu adevărat o atmosferă energică, pe care cei prezenți la spectacol nu o vor uita.

Printre cele mai populare priveliști ale parcului – fabulosul circ italian “Bonaccini”. Artiștii au fascinat publicul cu acrobații îndrăznețe și numere de circ spectaculoase. Nu doar cei mici au fost impresionați de reprezentații, ci și adulții au primit o reală plăcere, simțindu-se, pentru scurt timp, și ei copii.

O bijuterie a sezonului de iarnă a fost patinoarul imens de 800 de metri pătrați, unde vizitatorii au putut însuși mișcări pe gheață, să experimenteze noi senzații și să-și depășească limitele.

Copiii, care au vizitat parcul de distracții, au putut petrece timpul în compania lui Moș Crăciun. Bătrânul cu barba dalbă și desaga plină de daruri i-a întâmpinat pe cei mici la reședința sa din OrheiLand.

Organizatorii au pregătit și un program de workshop-uri captivante pentru copii, oferindu-le posibilitatea să-și valorifice abilitățile creative.

De la mic la mare, vizitatorii s-au distrat la tobogane, balansoare, carusele și la alte atracții, care le-au dăruit senzații de nedescris.

O tradiție a acestui sezon au devenit excursiile prin parcul de distracție, unde primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu, precum și alți reprezentanți ai echipei lui Ilan Șor i-au însoțit personal pe vizitatori, povestindu-le istoria OrheiLand, din momentul creării până în prezent. Zeci de mii de oameni din toate raioanele republicii au beneficiat de călătorii gratuite în universul magic al parcului de distracții în cadrul acestui proiect lansat la inițiativa lui Ilan Șor. Iar pentru a perpetua amintirea experiențelor unice trăite la OrheiLand, toți vizitatorii au primit în dar chipiuri cu insigna parcului de distracții, care îi vor încălzi toată iarna.

Parcul de distracții OrheiLand și-a încheiat sezonul într-o atmosferă de bucurie și aventuri. Vizitatorii s-au distrat perfect, profitând de toate oportunitățile de a petrece timpul frumos.

Farmecul iernii s-a încheiat, însă organizatorii promit că vor continua să aducă bucurie și magie în viețile oamenilor în sezoanele apropiate. Ei pregătesc deja un amplu program artistic și distractiv pentru vara acestui an. Așa că pentru vizitatori a fost nu doar o zi de rămas bun, dar și de anticipare a noilor aventuri, care îi așteaptă în universul magic al sezonului de vară la OrheiLand.

img_0776 img_0777 img_0799 img_1233 img_1760

Inapoi la arhiva noutaților