[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sergiu Gaibu, la discuții cu conducerea „Barza Albă”: Vrem să crească valoarea întreprinderii și să-i sporim prestigiul
15 Decembrie

Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, a discutat cu conducerea SA „Barza Albă” despre eficientizarea activității întreprinderii, transmite CURENTUL.

Ministrul a apreciat potențialul de dezvoltare a produselor companiei și a discutat cu conducerea despre eficientizarea utilizării activelor.

„Vrem să crească valoarea întreprinderii și să-i sporim prestigiul. Suntem siguri că aveți produse foarte bune, care pot fi valorificate inclusiv la export. Vom întreprinde măsuri pentru a îmbunătăți situația dată, inclusiv cu suportul Agenției de Investiții, pentru a crește vânzările și veniturile în țară”, a precizat ministrul.

Administrația întreprinderii susține că, deși, criza pandemică i-a afectat, în ultima perioadă instituția a atins indici pozitivi pe piața internă și pe cea externă. Directorul general al întreprinderii, Vasile Roșca și-a propus ca în cel mai scurt timp să schimbe unele produse ale companiei, pentru a deveni mai moderne și atractive.

SA „Barza Albă” a fost fondată acum 77 de ani și cuprinde un portofoliu reprezentativ de divinuri înnobilate cu vârsta de la 3 până la 60 de ani.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților