[ X ]
[ X ]
[ X ]
Semnături pentru PACE: Avem doar 4 zile și peste o mie de cetățeni vor în echipă
18 Iunie

Grupul de inițiativă privind constituirea Partidului „Acasă Construim Europa” (PACE) a lansat procedura de colectare activă a semnăturilor pentru înregistrarea Partidului, informează CURENTUL.

„Pe pagina Partidului „PACE” am recepționat în acest scurt timp sute de mesaje ale cetățenilor noștri, care din inițiativă proprie își doresc să adere la echipa noastră și vă mulțumim pentru susținerea și încrederea oferită în începutul spre schimbare. Suntem fermi convinși că, cu fiecare semnătură vom fi cu un pas mai aproape de implementarea soluțiilor inedite pe care le propunem, pentru a răspunde la multiplelor provocări cu care se confruntă țara noastră”, se arată într-un comunicat al Grupului.

În același timp, reprezentanții Grupului de inițiativă adaugă: „Ținem să vă informăm cu o deosebită onoare și responsabilitate că, avem doar 4 zile de la lansarea Grupului de inițiativă și peste o mie de cetățeni din mai multe raioane ale țării și capitală care au depus cerere de aderare și constituire a Partidului Politic ”PACE”, lucru care ne motivează și ne confirmă că, oamenii așteaptă cu nerăbdare lansarea pe arena politică a partidului. “PACE” îndeamnă toți cetățenii Republicii Moldova, care își doresc un viitor prosper acasă, împărtășesc aceleași valori ca și “PACE”, să adere la echipa noastră, în calitate de membru sau lider în localitatea sa, pentru a colecta semnăturile necesare”.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților