[ X ]
[ X ]
[ X ]
Semnătura electronică „Fiscservinform” va fi livrată gratuit în Moldova!
7 Octombrie

Fiscul pune la dispoziție serviciul de livrare gratuită a semnăturii electronice „Fiscservinform” pe întreg teritoriul țării, transmite CURENTUL.

Începând cu 1 octombrie, Semnătura electronică „Fiscservinform” este distribuită absolut gratuit către toți agenții economici, prin intermediul oficiilor poștale teritoriale din cadrul Î.S. „Poșta Moldovei”, unde clientul va fi înștiințat telefonic de lucrătorul poștal despre necesitatea prezentării la oficiul poștal în scopul ridicării acesteia.

În raza mun. Chișinău Semnătura electronică „Fiscservinform” va fi distribuită la adresele destinatarilor.

Termenii de livrare a Semnăturii electronice „Fiscservinform” se stabilesc fără a fi luate în calcul zilele declarate nelucrătoare pentru subdiviziunile implicate în procesul de livrare.

Livrarea se efectuează de către poștă din momentul parvenirii achitării:

1. în raza mun. Chișinău – până la 24 ore;

2. în localitățile urbane – 48 ore;

3. în localitățile rurale – 48 ore.

Înmânarea semnăturii electronice va fi efectuată exclusiv destinatarilor, în baza semnăturii, cu indicarea integrală a numelui şi prenumelui pe contractul încheiat. Eliberarea unei persoane terțe, va fi posibilă doar în baza procurii notariale corespunzătoare.

Pentru a deveni titularul „Semnăturii electronice Fiscservinform” este necesar de completat cererea: https://pki.fsi.md/home/ro/comanda-online .

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților