[ X ]
[ X ]
[ X ]
Șeful statului a felicitat trei cupluri din raionul Anenii Noi care au împlinit peste 50 de ani de la celebrarea căsătoriei
8 Februarie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că a avut o discuție sinceră și productivă cu locuitorii raionului Anenii Noi, care au abordat diverse probleme de ordin social, economic și juridic, cu care se confruntă, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că a informat oamenii despre asistența oferită țării noastre de partenerii externi de dezvoltare, în special, despre unitățile de transport marca „KAMAZ” donate de Federația Rusă, care, în curând, vor ajunge în Republica Moldova.

„Am discutat despre inițiativele și acțiunile instituției prezidențiale care au drept scop asigurarea bunăstării cetățenilor țării. Am relatat faptul că, în vederea marcării Anului Familiei în Republica Moldova, în anul curent va fi pus în acțiune un amplu program național de activități menite să consolideze instituția familiei. În context, am felicitat trei cupluri din raionul Anenii Noi care au împlinit peste 50 de ani de la celebrarea căsătoriei și două familii numeroase, una care educă 9 copii, iar cealaltă – 7 copii. Le-am urat mulți ani, sănătate și prosperitate”, a scris Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților