[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ședință cu reprezentanții Întreprinderilor Mici și Mijlocii! Ministru: „Această reformă este o gură de oxigen pentru afacerile voastre”
6 August

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a organizat o ședință cu reprezentanții Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova, cu privire la rolul reformelor pentru mediul de afaceri, informează CURENTUL.

„Suntem aici la solicitarea unora dintre dumneavoastră, în urma reformelor demarate de Guvern. Eu cunosc foarte bine domeniul de afaceri și am fost în pielea dumneavoastră mai mult de 15 ani. Eram și eu persoana de la care se așteptau salarii mai mari și condiții mai bune de muncă”, a declarat ministrul Chiril Gaburici.

Totodată, el a comunicat despre unele beneficii, în urma reformelor pentru mediul de afaceri.

„Business-ul nu a avut niciodată mai mult de la stat decât reguli de joc foarte clare, dar și legea să fie respectată de toți, fără ca să încerce să se ascundă ceva. Totodată, avem deja o listă mai mică de acte permisibile, un ghișeu unic, ce a fost lansat luna trecută, astfel, adițional, am venit cu acest pachet de legi care vin în ajutor. Această reformă este o gură de oxigen pentru afacerile voastre. Acestea fiind în creștere – au un impact direct asupra economiei Republicii Moldova”, a precizat el.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților