[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ședința CMC, amânată! Primarul interimar: „Dacă problema este în mine, atunci să mă informeze”
8 Noiembrie

Ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC) a fost amânată din cauza lipsei de cvorum. Ședința urma să fie începută la orele 10:00, dar în sală au fost prezenți doar 6 consilieri, transmite CURENTUL.

Astfel, primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, a rugat ca la următoarea ședință consilierii să fie mai disciplinați și să vină la timp la ședință.

„Mă adresez, personal, consilierilor să vină după cum e stabilit la orele 10:00, nu – la 11:00, pentru că pentru acest timp se achită. Consiliul ar trebui să pună primordial interesul locuitorilor mun. Chișinău mai presus de interesele politice care le au”, spune Silvia Radu.

De asemenea, ea a menționat că, dacă acest lucru este un boicot, pentru că nu vor ca ea să fie prezentă, atunci ar trebui să se discute acest lucru.

„Am vorbit cu secretarul CMC și m-a informat că, consilierii obișnuiesc să întârzie cu 30-40 minute. Cred că, acest lucru e o lipsă de respect. Dacă problema este în mine, atunci să înainteze un demers în care să informeze că, „doamna Radu, nu vrem să fiți prezentă la ședință”. Eu nu aș fi venit, dacă acest lucru se cere, pentru că pun interesul cetățenilor mai presus decât propriile ambiții. Îmi pare rău de acest lucru și sper să nu se mai întâmple pe viitor”, a punctat Silvia Radu.

De asemenea, consilierii prezenți au reiterat poziția primarului general interimar și au rugat colegii să fie prezenți la ședință și să vină la timp.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților