[ X ]
[ X ]
[ X ]
SEBN MD contribuie la sporirea interesului pentru lectură a copiilor din satul Cristești
7 Aprilie

Compania SEBN MD a contribuit la îmbogățirea fondului de carte a bibliotecii din cadrul Gimnaziului Cristești. Donația de cărți este o activitate de responsabilitate socială în cadrul Proiectului „SEBN MD – suport pentru o educație de calitate”, prin intermediul căruia compania are drept scop facilitarea accesului la educație de calitate pentru copii care provin din medii defavorizate.

Elevii și cadrele didactice au întâmpinat cu bucurie setul de cărți, menționând că titlurile date vor fi utile atât pentru însușirea programei școlare, cât și pentru a le spori interesul pentru lectură, iar lectura sistematică şi îndrumarea corectă îi va ajuta să-şi lărgească orizontul intelectual şi spiritual. Dat fiind faptul că donația a fost oferită în ziua în care este marcată Ziua mondială a poeziei, micii învățăcei au pregătit un recital de poezii despre carte și învățătură.
Directoarea instituției de învățământ a declarat că donația primită este foarte importantă, mai ales că din bugetul pe care îl au nu reușesc să acopere toate necesitățile instituției. În semn de recunoștință, a înmânat reprezentanților companiei SEBN MD o scrisoare de mulțumire, ca semn de înaltă apreciere și respect.
SEBN MD este un agent economic model prin activitățile de responsabilitate socială pe care le implementează. Facilitarea accesului la educație a copiilor din medii dezavantajate este obiectivul major al proiectului “Suport pentru o educație de calitate”, lansat de SEBN MD în anul 2017. De la lansarea proiectului, elevii a peste 30 de instituții din raioanele Orhei, Rezina, Șoldănești, Telenești, Criuleni, Nisporeni s-au bucurat de donații acordate de SEBN MD.
Inapoi la arhiva noutaților