[ X ]
[ X ]
[ X ]
Se dă startul campaniei de prevenire și combatere a transportul ilicit de pasageri și mărfuri în traficul național și internațional
5 Mai
Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, spune că în continuare se lucrează la Programul Transport Modern, lansat la începutul anului curent, informează CURENTUL.
Potrivit lui, din cele 7 priorități propuse, astăzi se anunță una din ele și se dă startul campaniei de prevenire și combatere a transportul ilicit de pasageri și mărfuri în traficul național și internațional.
„Prin această campanie vrem să creștem siguranța pasagerilor și calitatea transportului de pasageri și de mărfuri, dar și să susținem operatorii de transport care își desfășoară cu onestitate activitatea”, spune Spînu.
Astfel, timp de 2 luni, Agenția Națională Transport Auto, Poliţia de Frontieră, Serviciul Vamal al Republicii Moldova, poliția și Serviciul Fiscal de Stat, vor informa societatea despre riscurile, sancțiunile și consecințele suportate în urma practicării activităților de transport ilicit.
„De asemenea, vor întreprinde măsuri de control în toată țara, atât a transportului în trafic național, cât și internațional, cu sancționarea operatorilor de transport care practică regulat transport ilicit de persoane și mărfuri”, a adăugat Spînu.
Inapoi la arhiva noutaților