[ X ]
[ X ]
[ X ]
Se caută doi șefi pentru Agenții de stat. Cine poate aplica la concurs
10 Ianuarie

Cancelaria de Stat anunță concurs pentru ocuparea funcției de director general adjunct al Agenției Relații Interetnice și pentru ocuparea funcției de director general al Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare, informează  CURENTUL.

Directorul general adjunct al Agenției Relații Interetnice va asigura realizarea misiunii, funcțiilor și obiectivelor strategice ale Agenției în domeniul relațiilor interetnice și al funcționării limbilor vorbite pe teritoriul Republicii Moldova.

Detalii despre sarcinile de bază și condițiile de participare la concurs pot fi găsite pe https://cariere.gov.md/…/director-general-adjunct…/19106.

De asemenea, se anunță concurs și pentru ocuparea funcției de director general al Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare. Dosarul pentru înscrierea la concurs trebuie trimis până la data și ora stabilite de Comisie: 17 ianuarie, ora 17:00.

Mai multe detalii despre formularul care trebuie completat și condițiile de înscriere la concurs pot fi găsite pe https://cancelaria.gov.md/sites/default/files/anunt_2022.pdf

Inapoi la arhiva noutaților