[ X ]
[ X ]
[ X ]
Scopul PDM în alegerile parlamentare. Sergiu Sîrbu: „Există un singur target…”
6 Februarie

Partidul Democrat din Moldova (PDM) și-a pus drept scop să ajungă cu mesajul său în casa fiecărui om. Despre aceasta a vorbit deputatul democrat Sergiu Sîrbu în cadrul unui interviu pentru tribuna.md, transmite CURENTUL.

Sergiu Sîrbu spune că, asemenea scop trebuie să convingă și prin fapte.

„Există un singur scop, un singur target – să reușim să ajungem la fiecare om, în fiecare localitate cu mesajul nostru. Este foarte important ca oamenii să audă ceea ce noi ne dorim să transmitem, să vadă și să cunoască cine sunt candidații democrați pe care au posibilitatea de a-i alege și să poată decide după faptele și realizările fiecăruia. Nu este destul să ai cuvintele la tine atunci când ceri votul cetățenilor, dar mai important este să ai în spate realizări pe baza cărora ei să facă evaluările și alegerile, care vor marca drumul Republicii Moldova în următorii ani”, a menționat el.

De asemenea, Sergiu Sîrbu a menționat că în circumscripțiile uninominale vor fi selectați candidații după anumite criterii.

„Înainte de a identifica și a decide, vor fi criterii foarte clare de selecție. Cei care vor fi cei mai bun, aceia vor fi candidații Partidului Democrat”, a punctat el.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților