[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sandu și Năstase – la Parlamentul European, au depus petiția semnată de peste 50 de mii de cetățeni
12 Decembrie

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, susține că, cele 50 000 de semnături au fost depuse la Parlamentul European, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Maia Sandu a publicat un video, unde apare alături de liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, și Petras Austrevicius, Raportorul pentru Moldova în Parlamentul European.

„La întâlnirile din cadrul vizitei din această săptămână de la Strasbourg, am prezentat Petiția ACUM semnată de mai mult de 50 000 de cetățeni ai Republicii Moldova, prin care solicităm asistența Uniunii Europene și a țărilor membre în investigarea furtului miliardului. După 4 ani în care justiția moldovenească nu a recuperat niciun bănuț din furt și nu a sancționat nicio persoană dintre cei vinovați, dimpotrivă, oferindu-le protecție hoților, e clar că regimul de la Chișinău este impedimentul principal în calea investigării fraudei și recuperării banilor. Le mulțumim tuturor cetățenilor care au semnat și au încredere că noi, alături de instituțiile europene, vom continua lupta pentru democrație și stat de drept în Republica Moldova. Împreună vom asigura un nivel de viață european pentru cetățenii țării noastre”, a scris Sandu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților