[ X ]
[ X ]
[ X ]
Salvatorii au intervenit în 31 de situații pentru deblocarea automobilelor de pe traseele naționale
10 Ianuarie

În dimineața zilei de 10 ianuarie 2024, mai rămân parțial deconectate de la energia electrică 5 localități din raionul Rezina, anunță IGSU. Satele Lalova, Cuizăuca, Otac, Bușăuca și Roșcani urmează a fi reconectate. De către echipele specializate sunt întreprinse acțiuni necesare pentru reconectarea energii către consumatori.
Conform Administrației de Stat a Drumurilor la lucrările de împrăștiere a materialului antiderapant au fost implicate 448 unități de tehnică și 378 muncitori, fiind împrăștiate circa 3164 de tone de material antiderapant. Circulația rutieră pe drumurile naționale este asigurată în condiții de iarnă. La moment drumurile naționale nu sunt blocate. Cu acces dificil mai rămân drumuri regionale pe tronsonul Bobeica, Ceadîr -Lunga, dar și Doina -Coștangalia din sudul țării.
Pe parcursul ultimelor 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 31 de situații pentru deblocarea transportului auto de pe trasee. Cele mai multe misiuni au fost realizate de salvatori în Chișinău, Hâncești, Nisporeni, Orhei, Ialoveni, Ungheni și Cantemir. În continuare situația din țară este monitorizată de autorități.

Inapoi la arhiva noutaților