[ X ]
[ X ]
[ X ]
S-a mutat la casă nouă! Gloria Gorceag: Anul 2020 a fost un an ciudat, cu diverse provocări
23 Decembrie

Interpreta şi prezentatoarea TV Gloria Gorceag a avut un an cu multe provocări şi încercări, fiind un 2020 marcat de pandemie. Ea, pentru CURENTUL, a vorbit despre reuşite şi aşteptări de la noul an.

„Anul 2020 a fost un an ciudat, nu doar pentru mine ci pentru toată planeta. Am senzația că parcă mi s-a furat ceva ce-mi aparținea, cum ar fi săptămânile petrecute în izolare în propriile locuințe, întâlnirile cu prietenii, concertele și comunicarea directă cu publicul, vacanțele la mare. Noi suntem oameni și ne adaptăm într-un final la orice circumstanțe, dar cu toate astea a fost un an cu diverse provocări” a spus Gloria.

La fel, Gloria a mai spus că în familia sa au fost şi bucurii. „Ne-am mutat la casă nouă. Ne-am bucurat de zilele petrecute în familie, am continuat să filmez emisiunea televizată – Istoriile Gloriei de la NTV Moldova”, a dezvăluit ea.

Totodată, artista ne-a mai spus: „Am început un nou proiect muzical și mi-aș dori ca în 2021 să finalizez frumos ce am început cu dreptul în anul care ne părăseşte, mi-aş mai dori lucruri fireşti, sănătate, zile lungi în sânul familiei şi să-l văd cât mai des pe băieţelul meu râzând”.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților