[ X ]
[ X ]
[ X ]
S-a filmat pentru prima dată într-un film şi a fost prezentatoare la o emisiune TV! Stela Botez a făcut totalurile pentru 2020!
12 Ianuarie

Interpreta Stela Botez, alias „Fata cu Cobza” a avut un 2020 productiv – a lansat prima sa carte şi noi piese, s-a filmat pentru prima dată într-un film şi a fost prezentatoare la o emisiune TV. De altfel, ea a făcut totalurile anului pentru CURENTUL.

„Pentru mine a fost un an care a început bine, cu lansarea de carte Etnoroman „Fata cu cobza” la Chișinău și Cluj-Napoca pentru care intenționam să cutreier mai multe școli și biblioteci din țară și din Romania, cu câteva piese lucrate la studiou care nu au mai fost lansate pentru că nu a fost cazul, cu spectacolul solo „Fata cu cobza” pe care l-am jucat doar într-o localitate pentru că a venit carantina și am anulat turneul, cu încă o carte scrisă care a fost pusă la dospit ca aluatul și cu multe alte idei peste care arunc privirea și mă pregătesc să le copiez scriindu-le în agenda anului 2021”, a spus ea, pe reţelele de socializare.

În acelaşi timp, mai spune că anul 2020 a fost unul productiv și a muncit mult, dar a fost puțin remunerat.

„Am făcut lucruri noi printre care pot enumera proiectul – „O cafea la Tezaur”, unde timp de 6 luni am fost prezentatoarea emisiunii și am interacționat cu tare multă lume din diverse domenii de activitate” a spus ea, precizând că “odată cu finele anului m-am retras din acest proiect și cu siguranță că mă voi regăsi fiind apreciată în alte proiecte media”, a spus Stela.

De asemenea, artista a fost implicată şi în alte proiecte – în domeniul SMM şi PR.

„Un alt lucru pe care l-am făcut pentru prima dată a fost să mă filmez în filmul “La cârciuma de la drum 2” de la jurnaltv.md care pentru mine a fost o provocare profesională productivă și o doză de împlinire sufletească și tare mult sper că m-am descurcat bine cu rolul meu. În muzică am început frumos cu remix-ul lui OneDj pentru piesa – „Dragostea-i ca mierea dulce”, apoi am lansat – „Fecior”, „Visul Dorului”, am apărut pe refrenul piesei „Cosmos” a lui Valera Leovskii și pe final de an am dat drumul piesei „Omenia” și colindei remix „Flori de măr””, a conchis artista.

Stela, în noul an, speră că vom reveni la cultură şi distracţie. „Mi-aș fi dorit să cânt mai mult și mi-e dor de concerte, călătorii prin deplasări și petreceri private”, a subliniat ea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților