[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ruslan Codreanu: „I-am propus lui Andrei Năstase să fie numit primar interimar al Capitalei, domnia sa a refuzat”
12 Aprilie

Cu liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, primarul general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, s-a cunoscut mai devreme de alegerile locale din 2018. De asemenea, după alegeri cei doi au discutat și despre problemele Primăriei, dar și ale orașului în general. Confesiunile au fost făcute de Ruslan Codreanu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite CURENTUL.

„Andrei Năstase a venit de mai multe ori în birou la Primărie, după alegeri, și i-am expus viziunea mea ce trebuie de făcut și cum trebuie de făcut, dar am discutat și perspectivele de viitor”, spune Ruslan Codreanu.

Primarul general interimar al Capitalei spune că i-a propus lui Andrei Năstase să-l numească primar interimar printr-o dispoziție a sa.

„Eu aș fi putut înainta candidatura domnului Năstase către Consiliul Municipal. Consiliul trebuie ori să confirme această candidatură, ori nu. Am avut o astfel de discuție, dar domnia sa a refuzat”, a mai spus Ruslan Codreanu.

De asemenea, el a menționat că, în cadrul acelei discuții, Andrei Năstase era însoțit de doi candidați la funcția de viceprimar al Capitalei.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților