[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ruslan Codreanu, după depunerea actelor: „Suntem fermi convinși că vom reuși să colectăm semnăturile”
2 Septembrie

Fostul Primar interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a depus, astăzi, actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău pentru înregistrarea grupului de inițiativă, care va colecta semnături pentru candidatura sa la funcția de Primar al municipiului Chișinău, informează CURENTUL.

Ruslan Codreanu a declarat că, dat fiind faptul că a optat pentru calitatea de candidat independent în campania respectivă, lupta este mai grea.

„Trebuie să luăm listele de subscripție și să colectăm semnături. Noi suntem ferm convinși că vom reuși să colectăm, altfel nu intram în lupta asta. Există oleacă de diferență și discriminare, pot să-i zic așa, pentru că în calitate de candidat independent ai nevoie să colectezi 10 mii de semnături, iar pentru unii campania poate începe de mâine. Pentru mine campania va fi mai lungă și un pic mai grea”, a declarat Codreanu.

Fiind întrebat prin ce va convinge cetățenii să-l voteze, Codreanu a spus că prin rezultatele pe care le-a demonstrat la Primărie.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților