[ X ]
[ X ]
[ X ]
Round Table Germania, cu suportul mai multor organizații, a donat R. Moldova două ambulanțe performante
7 Iulie

Organizațiile non-guvernamentale Round Table din Germania, Round Table 179 Goppingen, Round Table Saarbrucken, Old Tablers 179 Goppingen, Ladies Circle Club, Old Table Brake, în parteneriat cu Round Table Moldova au făcut o nouă donație importantă pentru sistemul medical din Republica Moldova.

Potrivit omului de afaceri Nicolae Chiroșca, care face parte din organizaŕia Round Table Moldova, spune că, recent, au fost aduse 2 ambulanțe performante.

„Ambulanțele au fost afuse cu suportul prietenilor noștri din Germania – Julia Hilkert, Rolf Scheifele, Jonas Scheifele, Vanessa Holdysz.

Vreau încă o dată, pe această cale, să le mulțumesc pentru empatie, grijă și efortul pe care-l depun și că își doresc sincer să ajute oamenii din țară noastră”, spune Nicolae Chiroșca.

Ambulanțele au fost oferite spitalului raional din Cimișlia și IMPS Spitalul clinic municipal nr.4, secția paliativă.

„Ambulanțele de producție germană, sunt ca un spital pe patru roți, care va permite resuscitare omului chiar în autospecială. Mai mult, acestea au aparataj medical modern, cu suport de monitorizare în timpul transportării pacientului, defibrilator, cu monitor pentru transportarea pacientului, dar și aparat de ventilație asistată. Acum, oamenii aflați în situații de risc vor beneficia de servicii medicale rapide grație acestor ambulanțe, care sunt dotate cu tot necesarul pentru ca medicii să salveze vieți.

Sunt mândru că am reușit să realizăm și acest proiect și astfel să salvăm vieți. Grație prietenilor noștri de la Round Table din Germania vom continua să oferim ajutor celor care cu adevărat au nevoie. Împreună suntem o forță și putem face minuni!”, spune Chiroșca.

Inapoi la arhiva noutaților