[ X ]
[ X ]
[ X ]
Revin în Guvernul Filip, dar în alte funcții. E vorba de Calmâc, Galbur și Bălan!
24 Ianuarie

Premierul Filip a anunțat, în debutul ședinței Cabinetului de miniștri, că a semnat o dispoziție, prin care a numit încă trei consilieri principali de stat, informează CURENTUL.

Ex-ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Andrei Galbur, îl va consilia pe Premierul Filip în tot ce ține de politica externă, ex-ministrul Economiei și Infrastructurii, Octavian Calmâc – pe domeniul economic, iar ex-vicepremierul pentru reintegrare, George Bălan – pe domeniul reintegrării țării.

Pavel Filip a menționat că, așa cum spunea atunci când a anunțat remanieri în Guvern, că ai săi colegi care au muncit în această echipă nu vor pleca departe. „Sunt recunoscător că au acceptat. Consider că, această memorie instituțională, pe care o au, va contribui la o mai bună activitate a noastră”, a punctat Premierul.

Totodată, Pavel Filip a mai semnat o dispoziție, prin care l-a numit pe Eremei Priseajniuc în calitate de șef al corpului de control al Prim-ministrului.

De menționat că, anterior, Priseajniuc a ocupat funcția de consilier al Premierului Filip pe domeniul anti-corupție și activitățile organelor de drept.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților