[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reușitele deputatului Sergiu Sârbu în 4 ani de mandat
21 Februarie

În 4 ani de mandat, deputatul Sergiu Sârbu a reușit să elaboreze și înainteze mai multe inițiative legislative, unele devenin și Legi, transmite CURENTUL.

Deputatul menționează că pe lângă activitatea parlamentară, a reușit să meargă și în teritoriu la discuții cu cetățenii.

„Nu am reuşit să bat bilele pentru opt ani, dar vă pot spune ce am realizat în ultimii patru ani de mandat. Astfel, am elaborat şi înaintat, ca iniţiative legislative, circa 160 de proiecte de legi, majoritatea absolută fiind deja votate definitiv şi au devenit legi. În acelaşi timp am depus în jur de 15 sesizări la Curtea Constituţională, printre care: interpretarea Constituţiei, avizarea proiectelor de legi constituţionale, inclusiv vreo 4 sesizări legate de suspendarea temporară a Preşedintelui ţării pentru refuzul de a-şi îndeplini obligaţiile constituţionale.

În această perioadă am primit în audienţă sute de cetăţeni şi am examinat sute de petiţii. Am avut peste o sută de vizite în teritoriu, la care au participat peste 20 de mii de persoane”, a spus Sergiu Sârbu.

Interviul din Almanahul Politic 2018 îl puteți citi aici.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților