[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reprezentanții teatrelor – invitați la un seminar național
6 Februarie

Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, în parteneriat cu Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, organizează la 7 februarie – Seminarul Național cu genericul „Protecţia dreptului de autor pentru reprezentanţii teatrelor”, transmite CURENTUL.

Seminarul are drept scop consolidarea cunoștințelor privind protecția dreptului de autor și realizarea unui schimb de experiență şi bune practici între diferite instituții din domeniul teatral.

La seminar sunt invitați reprezentanți ai autorităților publice, teatrelor, precum și a organizațiilor de gestiune colectivă a dreptului de autor și drepturilor conexe, precum și un invitat special din România – specialist din domeniul managementului teatral.

Evenimentul menționat se va desfăşura în incinta Teatrului Naţional Mihai Eminescu, sala Valeriu Cupcea (Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 79, mun. Chişinău), cu începere de la ora 09:00.

Evenimentul este dedicat reprezentanţilor teatrelor, însă participarea doritorilor este posibilă (şi gratis) în limita locurilor disponibile şi a înregistrării prealabile la următorul link.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților