[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reprezentanții mai multor organizații sportive: „Dacă ne dorim o persoană care va susține sportul, atunci Ion Ceban e candidatul”
30 Mai

Reprezentanții mai multor organizații sportive din Republica Moldova, în cadrul unei conferințe de presă, și-au exprimat poziția cu privire la alegerile locale din 3 iunie, informează CURENTUL.

Reprezentantul Federaţiei de Powerlifting, Anatolii Pecerschii, a îndemnat locuitorii mun. Chișinău să facă o alegere pe 3 iunie.

„Cu toții știm că ne așteaptă alegerile pentru alegerea primarului Chișinăului. De această alegere depinde și viitorul sportului din Republica Moldova. Astfel, noi am ales o candidatură pe care o vom vota pe 3 iunie, deci fiecare trebuie să aleagă și să voteze un primar al orașului. Dacă ne dorim o persoană care va susține sportul, atunci, eu cred că, Ion Ceban este candidatul în acest sens”, a susținut el.

Președintele Asociației Obștești „Clubul sportiv de lupte”, Rustam Alimov, a vorbit despre unele ajutoare materiale din partea candidatului Ceban. „Vreau să menționez faptul că domnul Ion Ceban, personal, ne-a ajutat pe noi nu o dată, ce ține de petrecerea cantonamentelor, în plecarea sportivilor a clubului nostru peste hotarele țării unde au evoluat foarte bine. La fel, ne-a ajutat în reparația sălii de sport, astfel copiii și sportivii să aibă condiții decente pentru a face sport de performanță. Îndemnăm toată lumea ca pe data de 3 iunie să nu fie pasivi și să iasă la vot”, a declarat el.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților