[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reprezentanții mai multor ONG-uri își exprimă susținerea pentru Ion Ceban în turul II al alegerilor locale din Capitală
30 Mai

Reprezentanții mai multor organizații neguvernamentale și-au exprimat toată susținerea pentru candidatul socialiștilor la funcția de Prima General al Capitalei, Ion Ceban, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, mai mulți reprezentanți au spus că Ion Ceban, împreună cu întreaga fracțiune a socialiștilor, a fost mereu alături de persoanele cu dizabilități și a ajutat de fiecare dată.

„Ion Ceban este persoana care, timp de 3 ani în CMC, a făcut multe fapte cu echipa sa pentru persoanele cu dizabilități. Au contribuit la desfășurarea multor evenimente sociale și proiecte pentru nevăzători. Am primit din partea CMC și tonometre, termometre, bastoane speciale, protezare oculară. Suntem recunoscători domnului Ceban și echipei sale pentru tot ce a făcut pentru persoanele cu deficiențe de vedere”, a spus Nicolae Ciobanu, specialist special al Societății Orbilor din Chișinău.

„Echipa lui Ion Ceban totdeauna ne cheamă și pe noi când decid careva probleme sociale, se sfătuiesc cu noi, ne întreabă de ce avem nevoie. Mă adresez către toți: gândiți-vă când ieșiți la vot ce vă așteaptă pe Dvs. în viitor și pe copii Dvs.”, a spus Elena Leșan, președintele Organizației Femeilor cu mulți copii.

De asemenea, și-au exprimat susținerea și alți reprezentanți ai diferitor ONG-uri.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților