[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reprezentanții Blocului ACUM au avut mai multe întâlniri cu oamenii din țară
11 Februarie

Campania electorală a Blocului electoral ACUM e în plină desfășurare, transmite CURENTUL.

Andrei Năstase, președintele Platformei DA și copreședinte al Blocului electoral ACUM, s-a întors recent dintr-o vizită în Israel, unde s-a întâlnit cu moldovenii din Diaspora, împreună cu Dorin Frăsîneanu, candidatul ACUM pe circumscripția de est și a continuat întâlnirile în localitățile din Republica Moldova alături de alți candidați ai Blocului.

Reprezentanții Blocului ACUM au discutat cu oamenii din Geamăna, Anenii-Noi, Volintiri, Ștefan-Vodă, Purcari, Căușeni, Rezina, Șoldănești, Mândrești etc.

Echipa Blocului ACUM au discutat cu cetățenii despre diverse subiecte actuale.

Oamenii și-au expus nestingherit părerile despre criza din țară și necesitatea de a schimba neîntârziat clasa politică. Oamenii și-au manifestat interesul plenar pentru o schimbare grabnică în toate domeniile de interes social din țară. Exodul populației a fost unul din subiectele discutate.

Reprezentanții Blocului electoral ACUM au avut o întâlnire și cu oamenii din satul de baștină al lui Andrei Năstase – Mândrești, Telenești.

„La Rezina, într-o sală arhiplină, DEMOCRAȚIA ȘI LIBERTATEA din Republica Moldova au „stat în picioare”. La Șoldănești și Mândrești a fost exact la fel. Sălile Moldovei sunt pline de oamenii buni, de încredere, determinare și curaj! SĂ IEȘIM LA VOT ȘI SĂ NE LUĂM ȚARA ÎNAPOI!”, a menționat Andrei Năstase.

Întâlnirile din Ștefan Vodă au fost monitorizate de reprezentanți ai OSCE, care au subliniat vigurozitatea lor, angajamentul civic al participanților și și-au exprimat determinarea de a merge la cât mai multe întruniri electorale ale Blocului ACUM.

Întâlnirile reprezentanților Blocului electoral ACUM cu oamenii din Republica Moldova vor continua și pe parcursul săptămânii curente.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților