[ X ]
[ X ]
[ X ]
Replica Silviei Radu: „Liberalii au un tupeu ieșit din comun”
25 Ianuarie

Silvia Radu, primarul interimar al mun. Chișinău, a venit cu o reacție, după ce fracțiunea liberală din cadrul CMC a acuzat-o de incompetență, având în vedere situația creată de ninsorile recente, informează CURENTUL.

Radu a spus că, „în ultimii 10 ani, liberalii nu au achiziționat tehnică modernă pentru deszăpezire”. „Dacă acum lucrăm cu utilaje învechite care demult trebuiau schimbate este doar din vina liberalilor. Ei au fost ocupați mai mult cu scheme de corupție, au avut alte interese și nu le-a păsat până acum de cum arată orașul”, a adăugat ea.

Primarul interimar mai spune că, „dacă liberalii nu tocau bugetul public și nu își băteau joc de banii oamenilor, azi puteam să avem tehnică modernă cu care să intervenim mai eficient între blocuri pentru curățarea poleiului și a zăpezii”.

„Liberalii au un tupeu ieșit din comun. Anul acesta a fost primul an din ultimii 20 când s-a intervenit în ogrăzi, s-a încărcat zăpada și s-a dus într-un loc special amenajat. În anii trecuți, nici măcar nu se dădea ordin de intervenție, nimeni nu se gândea că trebuie intervenit între blocuri.

Știu că sunt probleme cu poleiul. Nu avem utilaje moderne, suntem obligați ca să facem treabă cu oamenii angajați. Aceștia sunt în teren și lucrează, dar este nevoie de timp, ca să intervii pe o suprafață atât de mare.

Liberalii au lăsat o administrație în genunchi”, a mai spus ea.

Silvia Radu a promis, totodată, că va face o administrație modernă și eficientă, în slujba cetățenilor și nu a intereselor de partid.

„Pozele de mai jos vorbesc de la sine despre cum s-a făcut intervenția anul trecut, în primele zile și cum s-a făcut acum. Liberalii au uitat că ne-au lăsat mai multe zile înzăpeziți și nu se putea circula pe drumurile publice”, a subliniat Radu.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților