[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi vrea să colaboreze cu noua guvernare pentru a ajuta la demontarea vechiului regim
18 Iunie

Liderul Partidului Politic „Partidul Nostru” (PN), Renato Usatîi, va face o solicitare noului ministru de Interne, Andrei Năstase, și Premierului țării, Maia Sandu, pentru a discuta despre o colaborare în procesul de demontare a vechiului regim de guvernare, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, Renato Usatîi a spus că susține noua guvernare și nu o va critica atâta timp cât lucrează pentru cetățenii țării.

„Când s-a format această coaliție, am ieșit și am susținut această coaliție, toți au uitat cine și cu cine lupta, pentru toți era important ca regimul lui Plahotniuc să cadă. După această conferință, voi încerca să iau legătura cu Andrei Năstase, ministrul de Interne, și cu Maia Sandu, Premierul țării, să organizăm o întâlnire și să discutăm cu ce putem fi de folos. Nu voi critica nici PSRM, nici ACUM, nici pe Președintele țării, atâta timp cât ei lucrează pentru popor. Toate materialele pe care le-am acumulat, suntem gata să le oferim lor, dacă ei vor accepta colaborarea noastră”, a spus Renato Usatîi.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților