[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi și-a anunțat revenirea: „În viață am atins tot, dar nu mi-a reușit să-mi îndeplinesc visul…”
22 Aprilie

Președintele Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, susține că, rezultatul alegerilor prezidențiale din Ucraina este un semnal pentru toate țările unde este o asemenea situație, inclusiv și pentru Republica Moldova, informează CURENTUL.

Într-un live pe o rețea de socializare, Renato Usatîi a declarat că, ceea ce s-a întâmplat în Ucraina, este un prim pas de demontare a „regimului Poroșenko”.

„Asta spune că totul e posibil. Avem semnale că e posibil și la noi RM. Totuși, până când nu va fi cineva care-i va fi totuna de presiuni, care va pune în prim-plan dorința cetățenilor, apoi se va gândi la interesul politic, nimic nu va reuși. Până nu se va uni țara, până nu se va trezi toată diaspora, noi nu o să ne alegem cu nimic. Da, ei ne-au arătat că e posibil, dar mai departe totul depinde de noi”, a precizat el.

Totodată, Renato Usatîi a menționat că el va lupta și nu se retrage din politică.

„Eu am primit foarte multe scrisori cu diferite opinii, ca mie îmi trebuie o reîncărcare. Eu mai multe ori am spus că, eu în viață am atins tot, fără un lucru, nu mi-a reușit să îmi îndeplinesc visul ca să fac așa încât cetățenii din RM să trăiască mai bine. Eu îmi voi schimba strategia, recunosc – am făcut greșeli. Eu încep o nouă viață, înțeleg că așa nu se mai poate mai departe, dar eu am spus, pentru că doar să trăiesc nu vreau. Trebuie de luptat pentru că trebuie să termin ceea ce am început împreună în 2014. Eu vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături. Mă adresez către cei care ne-au votat: voi, astăzi, sunteți fundamentul de renaștere a PN și de la voi, de la acei care ați rămas vom începe un nou joc, o nouă etapă. Noi suntem datori să terminăm ceea ce am început, eu sunt sigur că ne va reuși. Noi mergem înainte, maximal să ne activizăm”, a precizat Usatîi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților