[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi: „Protestele vor continua și se vor amplifica. Și noi îi vom alunga”
20 Iulie

„În urma aprobării proiectului de lege cu privire la sistemul electoral mixt, de către partidele lui Plahotniuc și Dodon, a devenit clar faptul că aceștia doi nu au viitor”. Despre acest lucru a scris într-o postare pe o rețea de socializare, liderul „Partidului Nostru” (PN), Renato Usatîi, informează CURENTUL.

Renato Usatîi a declarat că „încă nici un „criminal politic” nu a obținut victorie în lupta cu propriul popor”.

„Cetățenii liberi luptă împotriva bandei de hoți, care au capturat Patria. Cetățenii sunt împotriva președintelui trădător, care le-a promis că se va lupta cu banda, dar a devenit membru al ei. Noi suntem mulți: zeci și sute de mii. Astăzi a devenit clar faptul, că Republica Moldova are viitor, iar Plahotniuc cu Dodon – nu”, – a menționat politicianul.

Potrivit lui, Acțiunea de protest se va amplifica, „iar junta, într-un final, va fi expulzată”.

„Le mulțumesc acelora care nu s-au temut și au venit la protestul din scuarul Parlamentului, dar nu s-au ascuns și s-au bucurat de mitingul-spectacol la comanda de sus a PDM. Regimul de la guvernare încearcă să distrugă demnitatea umană, dar nu-i va reuși. Moldova a avut, are și va avea oameni cu demnitate, sinceri și curajoși, de toate naționalitățile și viziunile. Încă nici un criminal politic nu a obținut victorie în lupta cu propriul popor. Pe zi ce trece, noi trebuie să devenim tot mai mulți în centrul Chișinăului. Sute de mii de oameni îi vor demonstra acestei junte că noi suntem o națiune cu adevărat destoinică. Junta poate conduce robii, dar nu poporul. Protestele vor continua și se vor amplifica. Și noi îi vom alunga” – a asigurat Renato Usatîi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților