[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi, despre modalitatea de participare în alegeri: „Asta va fi o garanție că nu ne exclud”
23 Octombrie

Partidul Nostru (PN), posibil, se va implica în alegerile parlamentare, stabilite pentru data de 24 februarie curent, împreună cu trei partide. Declarația a fost făcută de către liderul PN, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, informează CURENTUL.

Renato Usatîi a spus că nu va dezvălui deocamdată identitatea acestor partide, însă a precizat că a decis să meargă în această variantă pentru a fi sigur că nu va fi scos de pe liste.

„Asta va fi o garanție că nu ne scot din alegeri – exact cum am procedat la Bălți, în alegerile locale. Cu două partide – precis, al treilea e sub semnul întrebării”, a spus politicianul.

Renato Usatîi a spus că ar fi bine ca partidele de opoziție să facă o înțelegere vizavi de alegerile parlamentare. „Vreau să fiu explicit, nu e vorba de o coaliție, dar partidele de opoziție, indiferent că sunt de dreapta sau stânga, să se înțeleagă referitor la cine va candida într-o circumscripție sau alta, să fie o înțelegere a partidelor, a candidaților cu șanse reale de a câștiga în acea circumscripție”, a spus Usatîi.

Fiind întrebat dacă a avut discuții cu liderii partidelor de opoziție, Renato Usatîi a spus că da, dar nu tare des, acum discuțiile s-au activizat.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților