[ X ]
[ X ]
[ X ]
Regulamentul privind ridicarea automobilelor și transportarea acestora la parcare specială va fi modificat
19 Februarie

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) intenționează să modifice Regulamentul privind modul de ridicare, transportare, depozitare și restituire a mijloacelor de transport în procesul de constatare a contravențiilor, transmite CURENTUL.

Potrivit documentului, ÎS „Servicii Pază a MAI” nu va fi singura entitate care va putea ridica mijloacele de transport, dar și agenții economici.

În vederea respectării principiului concurenței loiale, selectarea agentului economic va fi efectuată ca urmare a examinării tuturor ofertelor prezente pe piață, luând în considerație capacitățile tehnice ale agentului, tarifele la servicii etc..

Mijlocul de transport va fi adus la parcarea specială dacă conducătorul a fost înlăturat de la conducere, staționarea automobilului poate genera un pericol iminent pentru interesul public, a fost lăsat în loc interzis pentru parcare.

Procesul verbal se va face în 4 exemplare.

Regulamentul va avea indicat și cerințele față de agentul economic care prestează servicii ridicare, transportare și depozitare a mijloacelor de transport.

Detalii mai jos:

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților