[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reacțiile a doi candidați din circumscripția nr. 22
26 Februarie

Doi candidați din cinci, din circumscripția uninominală nr.22 Ialoveni, au reacționat după finalizarea campaniei electorale, după ce s-a constatat că alegerile au fost câștigate de Liviu Vovc, candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS, transmite CURENTUL.

Democrata Monica Babuc a postat o fotografie alături de mama sa.

„Eu am MAMA! Și în gradina MAMEI au înflorit ghioceii. Și primăvara va veni!) Eu îmi iubesc țara, oamenii ei și sunt mândra să fac parte dintr-o echipa politică, cea a PDM ???, care mi-a fost alături mereu și a făcut FAPTE BUNE pentru Moldova! “Adevăratele înfrângeri sunt renunțările la vis”, scria Radu Gyr. Iar eu NU RENUNT!) Apelez la cei care se întrec în a mă înjura, a-mi schimonosi numele și a jubila victoria contracandidatului meu pe circumscripția 22, umilindu-mă, să nu se străduie degeaba. NU CONSUM RAUTATE, MINCIUNI si BADARANIE! Le ignor!! Toate bune oamenilor buni !??”, a scris Babuc.

La rândul său, candidata independentă, Angela Istrate, a mulțumit tuturor susținătorilor săi pentru suportul acordat.

„Vă sunt recunoscătoare pentru încrederea care ați construit-o treptat în mine și pentru că mă motivați să merg înainte în toată această perioadă. Vin cu mulțumiri si echipei mele care mă susține și mă asigură că împreună putem realiza toate proiectele pe care ni le-am propus. Orizontul de așteptare este foarte mare și avem o responsabilitate enormă prin angajamentul pe care ni-l asumăm astăzi. Multe lucruri ne unesc dar cel mai important este faptul că indiferent de preferințele politice avem cu toții aceleași speranțe pentru un viitor mai bun! Sunt încrezută mai mult ca niciodată că împreună reprezentăm acea schimbare în bine pe care o dorim cu toții. Împreună vom învinge!”, a precizat Istrate.

De menționat că, în această circumscripție a mai candidat socialista Lidia Onu și candidatul PȘ, Victor Sănduță.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților