[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reacții în circumscripția nr. 23, după aflarea rezultatelor
26 Februarie

La alegerile parlamentare, în circumscripția uninominală nr.23 – municipiul Chișinău, au luptat pentru fotoliul de deputat 5 candidați, iar învingător a ajuns Oleg Lipskii – Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. În acest context, CURENTUL vă propune să vedeți cum au reacționat pe rețelele de socializare unii dintre contracandidații săi, după aflarea rezultatelor.

Candidatul din partea Partidului Politic „ȘOR”, Petru Jardan, a declarat că experineța de la parlamentare „va fi piatra de temelie în activitățile viitoare”.

„Dragi prieteni, eu și echipa mea Vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea. Votul Vostru de încredere contează mult pentru noi. Experiența de care am avut parte va fi piatra de temelie în activitățile viitoare. Am avut prea puțin timp pentru a vă cunoaște personal, dar sunt sigur că în viitor vom avea astfel de ocazii, vom persevera pentru realizarea angajamentelor făcute, și mai mult, vă vom câștiga încrederea tuturor pentru că noi ne onorăm promisiunile”, a scris Jardan, pe o rețea de socializare.

Vasile Grădinaru – candidatul Blocului electoral ACUM – Platforma DA și PAS, a venit cu un mesaj către alegători.

„Stimați locuitori ai sectorului Botanica, vă mulțumesc pentru susținerea acordată în cadrul alegerilor parlamentare din 24.02.2019. Acest rezultat bun în alegeri este meritul deopotrivă al Dumneavoastră, al echipei care m-a ajutat și al Blocului ACUM care m-a susținut și a avut încredere în mine. Sunt ferm convins că împreună, cu multă muncă, vom reuși să facem schimbarea pe care ne-o dorim! Împreună vom învinge!”, a scris Grădinearu.

Menționăm că, în circumscripția nr. 23 a mai candidat și Valentina Rotaru – Partidul Democrat din Moldova și Sergiu Biriucov – candidat independent.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților