[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reacția Președintelui referitor la alegerile din Găgăuzia: Încrederea pe care o au locuitorii în Irina Vlah e cea mai bună dovadă a muncii sale
1 Iulie

Irina Vlah – câștigătoarea alegerilor Bașcanului Găgăuziei, noaptea trecută, după închiderea urnelor de vot, a venit cu o adresare către cetățeni, informează CURENTUL.

Ea a spus că la vot au participat peste 50% din locuitorii autonomiei și le-a mulțumit pentru activism.

„Dragi cetățeni ai Găgăuziei, vă mulțumesc pentru susținere. Mă mândresc cu Găgăuzia”, a scris ea.

De asemenea, Președintele Igor Dodon a fost în Găgăuzia, potrivit unei fotografii, publicată pe rețelele de socializare, alături de Irina Vlah, iar în această dimineață, după anunțarea rezultatelor preliminare, a venit cu un mesaj de felicitare.

„Cu toată sinceritatea, felicit membrul echipei noastre – Irina Vlah, cu o victorie convingătoare în primul tur al alegerilor Bașcanului Autonomiei Găgăuze și realegerea pentru un al doilea mandat! Potrivit datelor preliminare, peste 91% dintre locuitorii autonomiei, care au venit la secțiile de votare, au votat pentru Irina Vlah. Încrederea mare pe care o au alegătorii în ea este cea mai bună dovadă a muncii sale eficiente în postul de Bașcan și calitățile sale profesionale și personale excelente. Sunt ferm convins că, în următorii patru ani, Irina Fiodorovna va justifica pe deplin încrederea locuitorilor autonomiei, și noi, echipa Președintelui și Partidul Socialiștilor, îi vom oferi tot sprijinul necesar. Cred că, cu un astfel de Bașcan, în Găgăuzia vor continua schimbările enorme în calitatea vieții locuitorilor și Autonomia va continua să fie considerată o regiune exemplară a Republicii Moldova în termeni de indicatori socio-economici”, a scris Dodon.

De menționat că, la această oră, potrivit rezultatelor preliminare, Irina Vlah a obținut peste 92% din totalul de voturi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților