[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reacția lui Dumitru Diacov, după obținerea unui nou mandat de deputat
26 Februarie

Candidatul democraților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr. 40, Dumitru Diacov, a câștigat mandatul cu 28,51%, ceea ce reprezintă votul a 6634 cetățeni, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Dumitru Diacov s-a adresat alegătorilor din raioanele Basarabeasca și Cimișlia.

„Aţi decis să îmi acordaţi un nou mandat de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, ceea ce mă onorează şi mă obligă în acelaşi timp. Încrederea cu care m-aţi investit mă obligă să muncim cu devotament, perseverenţă şi implicare pentru realizarea proiectelor concrete pe care ni le-am asumat. Înțeleg responsabilitatea pe care o am faţă de Dumneavoastră și Vă asigur că îmi voi dedica toată puterea de muncă, priceperea şi dăruirea pentru ca raioanele Basarbeasca și Cimișlia să se dezvolte din punct de vedere economic şi ca fiecare cetățean să beneficieze de sprijin și susținere. Pe această cale, aș vrea să aduc mulțumiri și să îmi exprim recunoștință tuturor oamenilor simpli pentru încrederea acordată, de asemenea, nu pot să nu le mulţumesc colegilor, care au tras până la sacrificiu pentru acest succes pe care l-a înregistrat echipa locală din Basarabeasca și Cimișlia. Doresc să-i felicit pe toţi colegii democrați care au obținut victorie în circumscripțiile uninominale și să felicit Partidul Democrat din Moldova pentru succesul înregistrat în alegerile parlamentare din 24 februarie. Știm bine ce avem de făcut în următorii ani și ne angajăm deplin să fim în continuare cei dintâi #Pentru_Moldova, cei dintâi alături de oameni şi cei dintâi în găsirea soluţiilor pentru creşterea nivelului de trai în ţară. #Fapte_Nu_Vorbe #VIctorie_PDM”, a scris Diacov.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților