[ X ]
[ X ]
[ X ]
Raionul Criuleni are un nou președinte. Cum comentează Veaceslav Burlac
21 Martie

Președinte al raionului Criuleni, Veaceslav Burlac, astăzi, și-a anunțat demisia de la conducerea raionului. La scurt timp, a fost învestit un nou președinte – Ion Țurcan, ex-viceministru de Interne, informează CURENTUL.

Acesta a fost ales la şedinţa de azi cu votul a 26 de consilieri din 29 prezenţi.

Ce ține de Veaceslav Burlac, acesta va deține funcția de vice-preşedinte pe domeniul social.

„Orice început are sfârșit, iar orice sfârșit are un început… Astăzi, în interesul raionului Criuleni, în beneficiul fiecărui cetățean a acestui raion, am luat o decizie de a demisiona din funcția de Președinte al raionului Criuleni. Dacă unii o interpretează drept o presiune politică sau o leagă de prestația în alegerile parlamentare din 24 februarie, va comunic următoarele: – Partidul Democrat din Moldova a obținut cel mai bun scor în istoria alegerilor dacă să ne referim atât la nivel de țară, cât și la nivel de raion. Echipa PDM Criuleni, a demonstrat că este unită, puternică și ambițioasă. Noi suntem ÎNVINGĂTORI. Am convingerea că dânsul va aduce beneficii considerabile raionului Criuleni. Mai mult ca atât îi mulțumesc pentru încrederea acordată propunându-mă în funcția de vicepreședinte”, a comunicat Burlac, pe o rețea de socializare.

În același timp, el s-a referit la Lilian Carp – care a câștigat în circumscripția în care a candidat și Veaceslav Burlac. „E bine să cunoască toată lumea că Lilian Carp reprezentantul ACUM cât și blocul politic din care face parte a obținut un scor de două ori mai mic decât susținerea pe care a primit-o lidera acestui Bloc, Maia Sandu acu puțin peste 2 ani în urmă”, a conchis el.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților