[ X ]
[ X ]
[ X ]
Radu: „Sunt probleme la care deja s-a început să se lucreze și îmi doresc să ducem până la capăt toate inițiativele”
25 Aprilie

Candidatul independent la funcția de Primar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că își începe oficial campania electorală, informează CURENTUL.

Silvia Radu a declarat că își dorește să continue toate proiectele pe care le-a inițiat, în cazul în care va avea mandatul din partea cetățenilor.

„Plec din fruntea Primăriei, cu gândul pentru a participa la acest scrutin, cu scopul de a câștiga. Vreau ca acest oraș să continue să fie schimbat. Ne dorim un oraș european, verde, un oraș plin de evenimente sportive și culturale. Îmi doresc ca problemele începute de mine, sunt proiecte de care are nevoie orașul și de care au nevoie locuitorii. Vrem, cred eu, cu toții, cât mai multe fapte concrete și cât mai puține vorbe. Intru în cursă conștientă că, acest scrutin va dura un singur an. Cred că, am experiența managerială necesară și cunosc foarte bine mecanismele interne ale Primăriei, cunosc problemele, orașul și știu exact cum ele ar trebui să fie soluționate. Nu vreau să le promit chișinăuienilor proiecte mărețe, grandioase. Cred că, e timpul să scoatem Primăria din vectorul politic și să ne apucăm de treabă concretă. Chișinăuienii, cred eu, au nevoie de un primar independent, un primar care cunoaște cum trebuie să fie soluționate problemele, un primar care să stea în slujba lor și nicidecum în slujba partidelor. În Primărie trebuie să lucreze oameni care să fie aleși după meritele sale de performanțe tehnocratice”, a spus ea.

Totodată, Silvia Radu a menționat că are un program de un an de zile. „Acest program este axat pe urgențele care există la Chișinău și pe problemele importante pe care le are orașul. Sunt probleme la care deja s-a început să se lucreze și îmi doresc să ducem până la capăt toate inițiativele pornite. Este un program electoral realist, bazat pe acțiuni care deja se implementează. Sunt un candidat independent, nu am în spate nici un partid politic”, a punctat Radu.

Fiind întrebată de unde va lua bani pentru campanie, Silvia Radu a spus că nu crede că va fi o campanie foarte scumpă. „Unicii bani care, cred că, vor fi folosiți, vor fi banii familiei. Vreau să rămân independent, nu vreau să am dependențe financiare în viitor, ca să am o presiune ulterior în acest sens. Pentru mine este important să merg în stradă să vorbesc cât mai mult cu cetățenii”, a adăugat Radu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților