[ X ]
[ X ]
[ X ]
Radu Rebeja, după plecarea de la MECC: Voi rămâne în continuare un aprig luptător pentru ca sportul să se dezvolte
6 August

Radu Rebeja a adus, astăzi, sincere mulțumiri tuturor celor pe care a reușit să îi cunoască și să îi întâlnească în perioada mandatului său, în calitate de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Radu Rebeja scris că, „nu a fost o muncă ușoară, dar a fost una care a implicat dăruire, responsabilitate și dedicație”.

„Echipa cu care am lucrat cot la cot la Minister a fost una cu adevărat deosebită și profesionistă, o echipă care are toată admirația și respectul meu. Pe durata întregii perioade, m-am convins de nenumărate ori că oamenii sfințesc locul, iar cei care au scopuri nobile vor fi în stare să răstoarne chiar și munții din fața lor, pentru a reuși să obțină rezultate frumoase. Aici mă refer la toți funcționarii publici, la colegi, la Secretarii de Stat, Secretarul General de Stat, la Dna Ministru, la tinerii care ne duc faima în lume, la campionii noștri, la antrenorii care îi educă și antrenează, la federațiile sportive, la organizațiile de tineret. Am zis-o în repetate rânduri și o zic și acum: mă mândresc cu sportivii noștri care reușesc să ajungă departe și să obțină rezultate remarcabile. Datorită lor, sportul din Moldova are viitor! Datorită lor, întreaga țară are șansa să se afirme pe arena internațională! Îmi doresc din tot sufletul ca inițiativele frumoase inițiate până acum să continue, ca sportul să ocupe un loc important pe agenda viitoarei echipe ministeriale, iar deciziile luate pe viitor de către aceasta să aducă cât mai multe roade, beneficii și rezultate frumoase tuturor cetățenilor noștri”, a scrie Rebeja.

Potrivit lui, sportul a fost, este și va fi parte importantă din viața sa. „Prin urmare, voi rămâne în continuare un aprig luptător pentru ca acesta să se dezvolte și să atingă cotele statelor dezvoltate, iar copiii noștri să se bucure într-o zi de aceleași privilegii de care se bucură copiii din întreaga lume!”, a conchis Rebeja.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților