[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSRM: Mâine începem campania, noi vom respecta legislația electorală, nu vom face careva abuzuri
24 Ianuarie

Președinta Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi, a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că, formațiunea a finalizat toate procedurile de pregătire pentru campanie electorală, atât politice, tehnice, cât și juridice, informează CURENTUL.

Zinaida Greceanîi a menționat că toți cei 51 de candidați pe circumscripțiile uninominale sunt cu actele în regulă.

„Au trecut toate procedurile legale, sunt înregistrați. De mâine au voie să facă campanie electorală deja. Toți candidații pe circumscripțiile uninominale, care au fost înregistrați din partea PSRM merg sub simbolica formațiunii – steluță. Toți candidații sunt persoane cunoscute, pe care noi sigur că le susținem și le vom acorda suport în campanie. Începând cu ziua de mâine, noi suntem gata pentru campanie electorală și mâine vom da startul în toată țară, în toate circumscripțiile, inclusiv și în Chișinău. În Chișinău, startul îl dăm sub Arcul de Triumf. În aceeași zi, în toate centrele raionale vom da startul. Noi avem circa 15 mii de agitatori, care vor merge în această campanie electorală cu agitația PSRM. Inițial, organizăm acest mini-miting cu toți agitatorii, susținătorii, la care vom expune cu ce mergem în campanie, care este platforma electorală, ulterior vom merge în teritoriu”, a precizat socialista.

Totodată, Zinaida Greceanîi a menționat că este platforma partidului, dar candidații din circumscripții au platforma lor cu problemele reale din teritoriu.

„Noi pentru candidații din circumscripțiile uninominale, în această perioadă de pregătire a campaniei, am colectat circa 500 de mii de propuneri din teritoriu – ce este necesar pentru o circumscripție sau alta. Nu este ceva la general, dar lucruri concrete. Noi nu avem obiceiul să facem promisiuni deșarte, pe care nu le vom executa. De aceea, mâine începem campania, noi vom respecta legislația electorală, nu vom face careva abuzuri. Interesul nostru, al socialiștilor, este ca să fie o campanie electorală corectă, să fie respectată legislația. Le urăm tuturor succes, iar noi mergem ca să câștigăm aceste alegeri”, a conchis Greceanîi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților