[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSRM inițiază moțiune de cenzură: „Acest Guvern trebuie să plece”
14 Iunie

Fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) inițiază o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Filip, informează CURENTUL.

Deputatul Vlad Batrîncea a declarat că, PSRM consideră că, acest Guvern „este unul antidemocratic, antipopular, antisocial, corupt, iresponsabil, mincinos și trebuie să plece”.

„Suntem ferm convinși că, acest Guvern trebuie să plece, suntem ferm convinși că sunt corupți, nu pot face față situației și nici nu au capacități pentru a îmbunătăți situația în țară. Ceea ce a rămas din acest Guvern, nicidecum nu reprezintă interesul național al RM. De aceea, căderea Guvernului este cea mai rapidă cale spre alegerile parlamentare anticipate, care sunt dorite de majoritatea cetățenilor”, a precizat socialistul.

Totodată, Vlad Batrîncea a declarat că moțiunea este semnată de 24 deputați, însă mai sunt necesare 2 semnături pentru a fi înregistrată în Parlament.

„Chemăm colegii, care se consideră opoziție, să semneze alături de noi. Suntem cea mai mare fracțiune avem o agendă clară și considerăm că este o moțiune foarte obiectivă, reflectă activitatea proastă a activități Guvernului, ineficiență, corupție, dar cel mai important problemele social-economice”, a mai spus Batrîncea.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților