[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSRM: După reținerea Primarului, lucrurile nu s-au schimbat spre bine, ci s-au înrăutățit
21 August

Socialiștii din Consiliul Municipiul Chișinău (CMC) susțin că, chiar dacă au fost reținuți mai mulți funcționari ai Primăriei, situația nu s-a schimbat, iar „sistemul lucrează în continuare în detrimentul cetățenilor”, informează CURENTUL.

În cadrul unui briefing de presă, socialistul Vitalie Mucan a declarat că, după reținerea Primarului, lucrurile nu s-au schimbat spre bine, ci s-au înrăutățit.

„Străzile nu se repară, nu se efectuează control, Direcția Transport și-a schimbat conducerea și funcționează prost, etc… Cât Chirtoacă stă la dubă, sistemul lucrează perfect, ca și înainte, făcând găuri la bugetul municipiului. Noi avem doar o ieșire din situație – referendumul, să fie susținut și să fie schimbat Primarul și sistemul din primărie”, a adăugat Mucan.

La rândul său, consilierul Alexandr Odințov a menționat că, „trebuie demis din funcție Primarul – prin referendum, prin decizia instanței de judecată sau prin sentință, să fie desfășurate alegeri locale generale anticipate, să fie ales un primar destoinic, dar și să fie făcută o evaluare a tuturor angajaților Primăriei. Astfel, vom afla care sunt abaterile și cine au creat pierderi la buget”.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților