[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSRM anunță protest în capitală: Vor participa zeci de mii de persoane
16 Octombrie

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) planifică, pentru data de 18 noiembrie curent, un amplu protest la Chișinău. Anunțul a fost făcut, astăzi, în cadrul unui briefing de presă, de către secretarul ideologic al PSRM, Ion Ceban, informează CURENTUL.

Ion Ceban a anunțat că, la protest, vor participa zeci de mii de oameni.

„PSRM, la momentul de față, este singurul partid care are la activ peste o mie de proteste desfășurate pe teritoriul RM. Pe 18 noiembrie 2018, planificăm un amplu protest, la Chișinău, cu participarea a zeci de mii de oameni, împotriva a 9 ani ai regimului de guvernare antipopular. Tot în cadrul acestui eveniment vom prezenta public programul politic și ce urmează să întreprindem, inclusiv până în ziua de 24 februarie 2019, ziua alegerilor. Toată agenda politică, dar și tot ceea ce credem noi despre acești guvernanți, dar și cum vom acționa în diferite situații, pe care pot să se impună în aceste circumstanțe”, a precizat socialistul.

Potrivit lui Ceban, în ultimul timp, tot mai des, la inițiativa unor sau altor persoane, se atentează la instituția prezidențială. „Ceea nu poate fi tolerat. Se ajunge chiar la lichidarea instituției prezidențiale. Noi suntem gata la primul apel, să ieșim în apărarea instituției prezidențiale, autorității Președintelui. Suntem gata să ieșim în stradă, dacă vor exista acțiuni ilegale îndreptate împotriva instituției prezidențiale, inclusiv prin tentative de lichidare a instituției. Vom fi alături și vom fi în stradă!”, a punctat Ceban.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților