[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSDE și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al Capitalei
27 Iulie

Vadim Brînzaniuc este candidatul Partidului Social Democrat European (PSDE) la funcția de primar al capitalei. Anunțul a fost făcut de președintele PSDE, Ion Sula, în cadrul unei conferințe de presă.

„Organizația municipală Chișinău a decis ca Vadim Brînzaniuc să fie candidatul PSDE la funcția de primar general al Chișinăului. Vadim Brînzaniuc este președinte al Organizației municipale și vicepreședinte al PSDE.

Este un viitor primar bun și sunt sigur că e cea mai bună candidatură din partea PSDE. Suntem încrezători că va învinge!”, a spus Ion Sula. 

La rândul său, Vadim Brînzaniuc a mulțumit colegilor pentru încredere și pentru că îi vor fi alături în „lupta electorală pentru Chișinău”.

„Sunt convins că echipa noastră se va prezenta onorabil în aceste alegeri și vom avea un rezultat demn”, a spus el.

Politicianul a amintit că a activat mulți ani în administrație publică și știe cum să acționeze pentru a asigura „bunăstare și confort cetățenilor”.

„În opinia noastră, astăzi Chișinăul are parte de o administrare haotică și superficială, de aceea noi ne propunem să schimbăm abordarea și să oferim o nouă față a capitalei.

Programul nostru electoral se va axa pe 5 direcții prioritare: dezvoltarea infrastructurii urbane, atragerea investițiilor în infrastructură urbană și a fondurilor nerambursabile, dezvoltare economică, componenta socială, dezvoltarea suburbiilor”, a relatat candidatul.

Inapoi la arhiva noutaților