[ X ]
Procesatorii de fructe și legume, precum și exportatorii de miere sunt așteptați la instruirile privind sistemul de siguranță a alimentului
17 Aprilie

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova organizează în perioada 18-19 aprilie curent o instruire privind implementarea sistemului de siguranță a alimentului bazat pe principiile HACCP, care au ca scop să asigure că produsele alimentare finite sunt inofensive pentru consum și nu prezintă pericole pentru sănătatea consumatorilor, transmite CURENTUL.

La instruire vor participa companii de procesare a fructelor și legumelor, precum și exportatori de miere de albini.

Aplicarea sistemului de siguranță a alimentelor HACCP este prevăzut de legislația națională și de legislația europeană. Aceste cerințe sunt obligatorii în special pentru întreprinderile prelucrătoare, care doresc să exporte produse în Uniunea Europeană.

Instruirea va avea loc pe data de 18-19 aprilie, de la ora 9.00, la Institutului Muncii, str. Zimbrului 10, sala de conferințe 5.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților