[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pro Moldova: Ieșirea lui Pavel Filip este una cinică
10 August

Partidul „Pro Moldova” a venit cu un răspuns pentru deputatul democrat Pavel Filip, care a menționat că PDM nu va accepta să discute cu fracțiunile conduse de Andrian Candu și Ilan Șor, transmite CURENTUL.

Pro Moldova menționează că ieșirea lui Pavel Filip este una cinică.

„Se pare că Pavel Filip a uitat că e la guvernare și că PDM deține 5 portofolii în guvernul lui Dodon, dintre care Ministerul Economiei, ce în jumătate de an nu a livrat nici o soluție pentru mediul de afaceri pentru depășirea acestei perioade complicate, iar pe domeniul reintegrării s-au făcut cedări în favoarea separatiștilor, pentru a-i asigura lui Dodon voturi la alegerile prezidențiale”, menționează Pro Moldova.

Pro Moldova menționează că majoritatea parlamentară simte furia poporului și speră la o nouă curățare pe „spatele PAS și Platforma „DA”. „La o oră diferență de anunțul liderului informal al coaliției de guvernare, Igor Dodon, care a zis că va organiza Consiliul de Securitate, Filip cheamă la consultări pe aceleași subiecte pe platforma parlamentară. PRO MOLDOVA atrage atenția că țara este dusă în prag de colaps sanitar și economic de către guvernarea Chicu-Filip-Dodon. Pandemia continuă să crească în intensitate din cauza măsurilor incoerente și negândite, iar economia țării este pusă la pământ ca urmare a măsurilor restrictive, condițiilor meteo, precum și a măsurilor de bâtă politică, oferite de curând fisc-ului”, mai spune formațiunea.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților