[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primarul satului Bilicenii Vechi vorbește despre băștinașul lor ce aspiră la fotoliul de Primar al Chișinăului: „De aici a pornit în viața mare”
11 Aprilie

Deși de ani buni este stabilit la Chișinău, nu uită de satul de baștină – Bilicenii Vechi. Este vorba de Constantin Codreanu, deputat în Parlamentul României, care candidează la funcția de primar al Capitalei din partea Partidului Unității Naționale (PUN).

Solicitată de CURENTUL, Ala Guzun, Primarul satului, a vorbit despre acțiunile de caritate pe care, periodic, le întreprinde Codreanu pentru liceul natal, în semn de mulțumire pentru educația primită.

„Constantin este un om bun. A crescut într-o familie inteligentă. Chiar și astăzi el nu uită de sat. În luna noiembrie a organizat o donație de carte pentru liceul satului „Valentin Mereniuc”, unde a școlit și a primit educația datorită căreia a ajuns cel cine este astăzi. De aici, din Bilicenii Vechi a pornit în viața mare”, ne-a spus primarul satului.

După finalizarea liceului, Constantin Codreanu a absolvit Facultatea de Limbi Străini a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți. Constantin Codreanu este deputat din partea Partidului Mișcarea Populară în Parlamentul României și prim-vicepreședinte al Partidului Unității Naționale din Republica Moldova

Dumitru Garcaliuc

Inapoi la arhiva noutaților