[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primarul de Chișinău: Rog conducătorii auto să nu parcheze automobilele sub copaci și în locurile joase. Rog cetățenii, care nu au o urgență, să evite ieșirile în oraș!
8 Octombrie

Primarul general al mun. Chișinău, Ion Ceban afirmă că, toamna aceasta a decis să ne aducă multe precipitații, astfel, că după o săptămână de la fenomenul meteorologic precedent, astăzi avem din nou COD GALBEN de instabilitate atmosferică, care prevede averse puternice(15-49 l/m2), izolat foarte puternice (50-70 l/m2), însoțite de descărcări electrice, informează CURENTUL.

„Rog conducătorii auto să nu parcheze automobilele sub copaci și în locurile joase, unde se pot forma acumulări mari de apă.

Totodată, rugăm cetățenii, care nu au o urgență, să evite ieșirile în oraș, mai ales pe străzile unde de obicei se acumulează cantități mari de apă”, a scris Ceban, pe o rețea de socializare.

Primarul a subliniat că toate serviciile municipale sunt mobilizate pentru a interveni în situații de urgență în aceste zile.

„În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, apelați Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04”, a conchis oficialul.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților