[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primăria Chișinău va asigura transport public spre Arena Chişinău pentru concertul cu Okean Elzy
12 Decembrie

Primăria Capitalei va asigura transport public spre Arena Chişinău, care va fi inaugurată în data de 24 decembrie şi, unde, va fi organizat un concert de amploare cu Okean Elzy în scenă.

Am discutat cu organizatorii, care au apelat la noi pentru a-i susține în ceea ce privește transportul public ce poate ajunge acolo şi ne-am gândit că putem să ne implicăm, să susținem, deoarece este vorba de cetăţenii noștri și trebuie să ne îngrijim să ajungă în siguranță.

Am solicitat responsabililor din cadrul Direcției transport să prezinte un plan corespunzător al circulației transportului public, astfel ca spre Arena Chișinău să circule autobuzele pe 24 decembrie după-amiază.

Acestea vor porni de la 16:00 și vor circula până la 18:30, cu interval de circa 30 de minute. După 22:00, vehiculele ar urma să aducă spectatorii spre Circ, de unde aceștia vor putea prelua alte mijloace de transport.

În acest fel ne propunem să asigurăm doritorii de a merge la concert să ajungă în siguranţă, să minimizăm numărul automobilelor personale, să evităm blocarea traseului spre Stăuceni, pentru că locurile de parcare sunt limitate.

Inapoi la arhiva noutaților